Bogføringssystem

Valg af bogføringssystem er blevet nemt -eller er det?

Valg af bogføringssystem er blevet nemt – eller er det ?

Mange nye systemer markedsfører sig på at du selv kan bogføre meget let.
Vi skal lade det være sagt med det samme, det er korrekt.
Du kan meget nemt bogføre i disse systemer, men det fælles for mange af dem er, at har du første gang lavet en forkert registrering, så kan du meget vel være fanget i den fejlagtige proces og blive ved med at gøre det forkert.

Der er krav til bogføringen, både hvad angår aflæggelse af årsregnskabet, men også med hensyn til moms og afgifter.

De forskellige konti i bogføringssystemet skal stemme, og den opgave er vi uddannet til at have styr på hele tiden. Systemet gør det ikke af sig selv !

Derfor har vi flere gange oplevet at skulle lave en decideret oprydning i disse systemer, og det er både en tidskrævende og bekostelig opgave.

Herfra skal vi meget gerne opfordre til at bruge ethvert system, men hav lige os med på råd, så du og vi kommer ordentligt i gang med systemet, så du sparer tid og penge.

Eksempler på disse systemer er:

Dinero, E-conomic, Billy og Dynaccount

Se her hvordan du tilføjer Regnskabsmakker som revisor i Dinero

Fælles for disse systemer er at de er utroligt brugervenlige at lave fakturaer i, samt følge med i manglende betalinger fra kunder.

Vi færdes hjemmevant i alle systemer, så lad os samarbejde om at du kommer godt i gang !

Vi bruger selv WebFinance, som er et bogføringssystem som har en facilitet som gør os i stand til at udskrive Årsregnskaber uden brug af et andet system.
WebFinance kan også bruges til fakturering i din hverdag.

Vi vil til enhver tid indrette os efter hvad du og din virksomhed føler sig mest tryg med, og hjælper gerne med et oplæringsforløb, hvis det pågældende system er nyt for jer.

Uanset arbejdsfordeling, så anbefaler vi klart at tages med på banen ved de vigtige deadlines, som f.eks. momsangivelse.

  LAD OS RINGE DIG OP

WebFinance

Vi bruger selv WebFinance, som er et bogføringssystem som har en facilitet som gør os i stand til at udskrive Årsregnskaber uden brug af et andet system.
WebFinance kan også bruges til fakturering i din hverdag.

Regnskabsprogrammer

Regnskabsmakker